Allround aannemersbedrijf voor particulieren, bedrijven en overheden in Limburg

J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF is een professioneel bouwbedrijf met vier generaties aan ervaring in de bouwsector. Onze werkzaamheden richting zich onder meer op nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, klein grondverzet, timmerwerk en tegelwerk.

Neem contact op

Heeft u een bouwproject, wilt u uw huis laten aanpassen, of is het tijd om uw badkamer te verbouwen? Of werkt u bij een bedrijf of een overheidsinstelling en bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Limburg dat uw hele bouwproject kan coördineren en uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF uit Echt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Nieuwbouw en verbouw

J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF kan uw gehele nieuwbouwproject verzorgen vanaf vergunning voor de bouw tot en met de laatste oplevering. Naast onze eigen werknemers hebben wij een breed netwerk van vertrouwde, vakbekwame en vaste onderaannemers zoals elektriciens, loodgieters, stukadoors en dakdekkers, waarmee wij nauw samenwerken voor een optimaal resultaat.

Renovatie

Ons bedrijf kan het verbouwen van een project goed invullen. Van sloopwerk tot aftimmerwerk, of het nou gaat om het vernieuwen of vergroten van een raam- of deuropening tot het geheel renoveren van zolders, badkamers, of zelfs complete woningen en/of bedrijfspanden.

Klein grondverzet

Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij klein grondverzet voor u uitvoeren, bijvoorbeeld om uw erf aan te passen, afwatering te verzorgen, funderingen aan te leggen en meer. Neem contact op voor meer informatie.

Woningaanpassing

Wilt u uw woning laten uitbouwen, of aanpassingen maken aan de inrichting van uw woning? Dan wilt u dat dit goed wordt gedaan door vakbekwame professionals. Wij zorgen, met onze vier generaties aan ervaring en ons brede netwerk aan vertrouwde onderaannemers, voor het beste resultaat.

Timmerwerk

Ook groot of klein timmerwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Tegelwerk

Een keuken, badkamer of toiletruimte voelt pas echt af, als het tegelwerk is geplaatst. En natuurlijk wilt u dat dit in één keer goed gebeurt, met het best mogelijke resultaat. Daarom laat u uw tegelwerk uitvoeren door de professionals van J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF uit Echt.

Bel Corstjens

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte van J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF uit Echt. Bel 06 - 21 46 89 71.

Neem contact op